Σχετικά με Εμάς

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤAΣΤΑΣΗΣ

Επιλέγουμε την καλύτερη λύση για σας

βάζουμε τον ασθενή στο επίκεντρο

Λειτουργούμε από το 2007 στο κέντρο του Κερατσινίου παρέχοντας υψηλά εξειδικευμένες υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας, Χειροθεραπείας (Manual Therapy) και θεραπευτικής άσκησης.  

Βασιζόμενοι στην σύγχρονη επιστημονικά τεκμηριωμένη πρακτική και τον κλινικό συλλογισμό, βάζουμε τον ασθενή στο επίκεντρο, εφαρμόζοντας ενδελεχή αξιολόγηση και εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στην λεπτομερή ενημέρωση, στις στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις και στην εκπαίδευση στο πρόβλημά του.

Η πιστοποιημένη εκπαίδευσή μας στην μυοσκελετική φυσικοθεραπεία και η πολυετής μας εμπειρία οδηγεί σε άμεσα αποτελέσματα, ακόμα και από την πρώτη συνεδρία, που διαρκούν.

Σε ένα σύγχρονο χώρο, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Ευχάριστο Περιβάλλον

Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός

Είμαστε εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούμε σε κάθε θεραπευτική ανάγκη

Κρουστικός υπέρηχος

Shockwave Therapy

Η εξωσωματική θεραπεία με κρουστικά κύματα (Extracorporeal Shockwave Therapy – ESWT) αποτελεί μια σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο φυσικοθεραπευτικής αντιμετώπισης μυοσκελετικών παθήσεων, που προέρχεται από την εξέλιξη της τεχνολογίας της εξωσωματικής λιθοτριψίας. Πρόκειται για κρουστικά – ωστικά κύματα που εστιάζονται στους ιστούς με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας επούλωσης και την μείωση του πόνου. Έχει εξαιρετική δράση σε παθήσεις των τενόντων με ή χωρίς επασβεστώσεις. Ενδείκνυται για άκανθα πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, έξω επικονδυλαλγία αγκώνα, τενοντοπάθεια / ασβεστοποιός τενοντοπάθεια ώμου, τενοντοπάθεια αχίλλειου τένοντα, τενοντοπάθεια επιγονατίδικού τένοντα, σύνδρομο λαγονοκνημιαίας ταινίας, τροχαντηρίτιδα κτλ

Θεραπεία TECAR

H θεραπεία TECAR αποτελεί καινοτομία στο χώρο της αποκατάστασης. Πρόκειται για την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων που προκαλούν βιοδιέγερση των ιστών, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της επούλωσης και την ταχεία μείωση του πόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε στάδιο της αποκατάστασης και να συνδυάζεται άριστα με χειροθεραπεία και άσκηση. Έχει εφαρμογή σε όλες τις μυοσκελετικές παθολογίες, όπως για παράδειγμα αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, οξείς και χρόνιοι πόνοι, αρθρίτιδες, οστεοαρθρίτιδες, τενοντοπάθειες, αποκατάσταση καταγμάτων, θυλακίτιδες, διαστρέμματα, θλάσεις, λεμφοιδήματα κτλ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Φυσικοθεραπευτής

Φυσικοθεραπευτής

Εξειδικευμένος Μυοσκελετικός Χειροθεραπευτής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στο Κερατσίνι, όπου κατοικεί και εργάζεται μέχρι και σήμερα.

Το 2002 απέκτησε το πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το ΑΤΕΙ Λαμίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του και μέχρι το 2007 συνεργάσθηκε με κέντρα φυσικοθεραπείας στο Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, την Ελευσίνα και την Αθήνα, με αθλητικά σωματεία των ανωτέρω περιοχών, καθώς και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Από το 2007 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης και επικεφαλής φυσικοθεραπευτής στο ομώνυμο κέντρο φυσικοθεραπείας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master’s Degree) στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και κάτοχος του τίτλου του Ειδικού Μυοσκελετικού Φυσικοθεραπευτή (Specialist Musculosceletal Physiotherapist – OMT) από το HOMT Diploma. Έχει επίσης ειδικευθεί στη μέθοδο Mulligan, στη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία (μέθοδος McKenzie) και στο Sports Combination Taping.

Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων με αντικείμενα ενδιαφέροντος τη μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία και τη διαχείριση του μυοσκελετικού πόνου.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε έγκριτα εγχώρια και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα (EUSSER).

Φυσικοθεραπεύτρια

Clinical Pilates instructor

Αποφοίτησε από το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας το 2015 και στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Προηγμένη Φυσικοθεραπεία», με ειδίκευση στον τομέα της εμβιομηχανικής.

Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν». Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια ως φυσικοθεραπεύτρια και Clinical Pilates Instructor.

Έχει ειδικευτεί στο βελονισμό (Acupuncture), καθώς και στη θεραπευτική άσκηση σε αθλητικό πληθυσμό και Τρίτη ηλικία.

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Φυσικοθεραπεύτρια