Φυσικοθεραπεία

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤAΣΤΑΣΗΣ

υψηλά εξειδικευμένες Φυσικοθεραπευτικές προσεγγίσεις

Υπευθυνότητα

Στο κέντρο Φυσικοθεραπείας Παναγιώτη Σαμαρά εφαρμόζουμε υψηλά εξειδικευμένες Φυσικοθεραπευτικές προσεγγίσεις για κάθε είδους επώδυνο μυοσκελετικό πρόβλημα. 

Οι θεραπείες σχεδιάζονται με βάση τον κλινικό συλλογισμό και την επιστημονικά τεκμηριωμένη κλινική πρακτική, σε συνεργασία με τον ασθενή και μετά από λεπτομερή αξιολόγηση.

Δίνουμε έμφαση στις θεραπείες με τα χέρια και στην αποκατάσταση με θεραπευτική άσκηση φέρνοντας τον ασθενή στο επίκεντρο της θεραπείας με την λεπτομερή ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή του στο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στοχευμένες θεραπείες

Αποτελεσματικότητα

Εφαρμόζουμε θεραπευτικές προσεγγίσεις με άμεσα οφέλη, ακόμη και από την πρώτη συνεδρία, συνδυαζόμενες με προγράμματα άσκησης στο σπίτι για αποτελέσματα που διαρκούν.

Εξατομίκευση

Eπίκεντρο μας ο ασθενής.

Βασιζόμενοι στην βιοψυχοκοινωνική προσέγγιση των μυοσκελετικών προβλημάτων, σας ακούμε και σας προτείνουμε λύσεις μόνο για σάς

Αρτιότητα

πλήρης εξοπλισμός για κάθε τύπο αποκατάστασης

Επιπλέον, το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παναγιώτη Ορ. Σαμαρά διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο για κάθε τύπο αποκατάστασης γυμναστήριο, και πλήρη σειρά σύγχρονων Φυσικοθεραπευτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, όπως

Manual Therapy

Η Ορθοπαιδική Θεραπεία με χειρισμούς είναι...

Θεραπευτική Άσκηση

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες...